Paramisa fon je Sintesta, sastrune vasteha/ Pohádka o Sintovi se železnou rukou - Cech, Petra; Heinschink, Mozes (Romano džaniben, 2005)
Tuto pohádku o mulech (přízracích mrtvých) slyšel Mozes Heinschink poprvé v roce 1966. Příběhy o mulech jsou velmi typický žánr romské slovesnosti. Romové je často nepovažují za fikci, ale za příběhy zcela reálné, v nichž se odvolávají na vlastní zkušenosti.