Chudľom te gondoľinel pal o romipen, kana me man zgejľom la Milenaha - Začala jsem uvažovat o romipen, když jsem se setkala s Milenou - Ferková, Ilona (Romano džaniben, 2006)
O svém vztahu k Mileně Hübschmannové vypráví Ilona Ferková v rozhovoru, který vedli Peter Wagner, Helena Sadílková a Jana Kramářová.