(untitled) (Romano džaniben, 2007)
Tento rozhovor vedla Milena Hübschmannová s Andrejem Peštou v roce 2003 a jeho nahrávku se podařilo nalézt v její pozůstalosti. Rozhovor je otištěn v původním znění , kde převažovala romština. Přepis rozhovoru pořídila Denisa Miková.