Sudba Ursitorů - Maximoff, Matéo (Romano džaniben, 2008)
Ukázky několika kapitol z českého překladu románu Mateo Maximoffa Sudba Ursitorů.Vydalo Romano džaniben ve spolupráci s nakladatelstvím Argo, Praha 2007, 185 s.