Kajsi manušňi pes ňigda imar na uľola (Andre šel berš ča jekh ajso manuš šaj uľol!) Pal e Milena Hübschmannová - Tišer, Štefan (Romano džaniben, 2015)
Vzpomínání pan Štefana Tišera na Milenu Hübschmannovou u příležitosti 10. výročí od její tragické smrti .