Emil Ščuka: Narodili se se smyčcem v ruce. Nejvýznamnější romští hudebníci v Československu: Praha: Muzeum romského národního obrození, 2020, 211 s.,ISBN 978-80-907813-0-6 - Jurková, Zuzana (Romano džaniben, 2020)
RECENZE