Ukázky z tvorby - Nedich, Jorge Emilio (Romano džaniben, 2021)
Koláž textů představujících autora i jeho dílo (včetně stručného životopisu, souhrnu publikační i profesní činnosti, ocenění a autorových aktivit), kterou pro RDž složil Nedich sám. Pro nahlédnutí do svého autorského rukopisu připojil dvě povídky z připravované knihy En cuentos de caravana (Příběhy z karavanu) – Byl to moc chytrý pes, jen mluvit neuměl (El perro era tan inteligente que solo le faltaba hablar) a Dětství (Infancia).
Keywords: Literatura; romská literatura; Latinská Amerika