Magda Kokyová - Hübschmannová, Milena (Romano džaniben, 2005)
Úvod je stručným životopisem Magdy Kokyové. Jejím rodným dialektem je maďarská romština, ale postupně přejala tzv. slovenskou romštinu. Magda Kokyová si ke svým šansonům píše texty a skládá hudbu. Tyto šansony jsou nahrány na CD, které je přiloženo k tomuto číslu sborníku Romano džaniben.