Mozes Heinschink o Mileně Hübschmannové - O Mozes vorbij palaj Milena (Romano džaniben, 2006)
Rozhovor s Mozesem Heinschinkem natočili Peter a Margita Wagnerovi v únoru 2006 ve Vídni. Mozes Heinschink o Mileně Hübschmannové promluvil německy a požádal redakci Romano Džaniben o překlad do romštiny. Z české verze Petera Wagnera pořídila romský překlad do olašsko-lovárského dialektu Margita Wagnerová.