Sas čačes famiľija la Piroškake ? / Byla to opravdu Piroščina příbuzná ? - Šebková, Hana (Romano džaniben, 2004)
Romsko-český text o Pucim, který „byla ženská…“, nevypadalo to ani jako ženská ani jako chlap“.