Ferenc Snétberger - Wagner, Peter; Šebková, Hana (Romano džaniben, 2005)
Sintský kytarista původem z Maďarska a v současné době žijící v Německu vystoupil 16.5.2000 v pražském paláci Lucerna v rámci festivalu Khamoro. Následující text je rozhovor o hudbě, dětství v maďarském Salgotárjánu a současném životě v Německu.